Rolig, svettig och mångsidig träning där du får stärka både kondition, explosivitet och rörlighet. Vi övar sparkar och slag och alla är välkomna att delta på sin egen nivå! På Studio Mimundo älskar vi thaiboxning extra mycket för vad den gör för vår psykiska hälsa. Denna träningsform ger både ökat självförtroende, ett påslag av må bra-hormoner och en härlig gruppkänsla!
Thaiboxning för oss handlar om att komma till träningslokalen och få träna hårt, prestigelöst och allsidigt tillsammans med andra människor. Det ska vara en trygg miljö. En frizon där man kan fokusera på att ha roligt och svettas ordentligt.

Inom thaiboxningen använder vi oss av slag, knän, sparkar och clinch (nackbrottning). Vi tränar våra tekniker på mitsar (kuddar man slår på) och med boxningshandskar. All utrustning förutom tandskydd finns att låna i lokalen, det enda ni behöver ta med är en vattenflaska och ha på er träningskläder. Vi tränar barfota, så inga skor behövs.

Våra instruktörer

Emelie

Peter

Vanja

Malcolm

Regler

  • Endast den som tränar får vistas i lokalen.
  • Använd inomhusrösten och respektera alla i din omgivning.
  • Vi har noll tolerans mot aggressivt beteende/våld. Detta accepteras inte och man blir då avstängd för terminen.
  • Vi har noll tolerans mot all typ av skadegörelse. Skulle detta ske så kan ni bli betalningsskyldiga för skadorna och polisanmälda.
  • Vi har noll tolerans mot trakasseri/mobbning. Vi jobbar hårt för att alla ska trivas.