Yoga

På Studio Mimundo är alla välkomna att utöva yoga. Du som är helt ny och nyfiken och du som har testat förut. Yogan är fysisk och mental träningsform med positiva på stress, fokus, smidighet och styrka. En balans mellan kropp och själ!

Catrin

Hej!
Jag heter Catrin, bor i Mälarhöjden med min familj bestående av man, 2 barn och hund.

Jag hittade yogan (eller om det var den som hittade mig?) efter jag fått mitt 2:a barn 2013. Jag försökte snabbt komma tillbaka till mitt gamla liv och jonglera heltidsjobb, 2 små barn, familj & vänner och träning. Var alltid på språng, på väg någonstans. Trodde verkligen inte flummig Yoga var något för mig, jag gillade ju tempo och fart och var stel som ett kylskåp.
Men så testade jag en lunchklass och upplevde en helt ny känsla av ro och välbefinnande – va?! är det så här man kan må? Min ytliga andning fick ta plats i kroppen, pulsen sjönk, tankarna tystnade och jag fick landa en stund på mattan och vara ett med min kropp.

Sedan dess har jag gått regelbundet på yoga, åkt på yogaresor, workshops och under 2020 ska jag förverkliga min dröm och utbilda mig till yogalärare. Parallellt med min utbildning ska jag praktisera på Studio Mimundo och fortsätta min resa, ser fram emot att dela den mer er!

Under hösten 2021 kommer jag att hålla i torsdagarnas Hatha yoga, jag hoppas vi ses.

Barnyoga

Nu kan du anmäla ditt barn till nästa termins yoga. Det är 10 pass för endast 1400kr. Tisdagar 17:00-17:40 varannan vecka med start den 17/8. Vi reser tillsammans på en resa med olika djur och avslutar med lite avslappning. Det har varit mycket populärt och platserna blev snabbt fulla. Därför har vi öppnat upp en grupp till. Varmt välkommen med din bokning via mejl. studio.mimundo@gmail.com

Yuj

Ordet yoga kommer från verbet ”yuj” på sanskrit, som betyder ”att förena”. Tanken är att man förenar kroppen och sinnet, och på ett högre plan, sitt medvetande med det universella medvetandet. Yoga kombinerar fysiska rörelser med andning och meditationstekniker för att skapa fysisk och psykisk hälsa.

Studio mimundo