Rolig, svettig och mångsidig träning där du får stärka både kondition, explosivitet och rörlighet. Vi övar sparkar och slag och alla är välkomna att delta på sin egen nivå! På Studio Mimundo älskar vi thaiboxning extra mycket för vad den gör för vår psykiska hälsa. Denna träningsform ger både ökat självförtroende, ett påslag av må bra-hormoner och en härlig gruppkänsla!
Thaiboxning för oss handlar om att komma till träningslokalen och få träna hårt, prestigelöst och allsidigt tillsammans med andra människor. Det ska vara en trygg miljö. En frizon där man kan fokusera på att ha roligt och svettas ordentligt. Inom thaiboxningen använder vi oss av slag, knän, sparkar och clinch (nackbrottning). Vi tränar våra tekniker på mitsar (kuddar man slår på) och med boxningshandskar. All utrustning förutom tandskydd finns att låna i lokalen, det enda ni behöver ta med är en vattenflaska och ha på er träningskläder. Vi tränar barfota, så inga skor behövs.

Våra instruktörer

Vanja

Jag undervisar i barnpass och thai-mix pass för alla nivåer & åldrar.
På mina klasser är det mycket fokus som gäller, jag har målet att alla ska få ut så mycket som möjligt av passet. Man ska gå där ifrån med nya kunskaper och känna att man utvecklas. 

Jag brinner för kampsport eftersom det är en sport som handlar mycket om disciplin och respekt. Det handlar om att kunna kontrollera sin kropp i både styrka, balans och koordination. Man får ta ut sig totalt och det är det jag älskar, att gå därifrån och vara helt tömd på energi. När jag tränar thaiboxning lägger jag allt mitt fokus på att vara här och nu. Jag får pausa vardagen och bara ha roligt.

Från 6-9 års ålder tränade jag kung fu och som 13 åring började jag på thaiboxning. Jag har tränat thaiboxning sen dess och har varit instruktör för både ungdomar och vuxna. Jag har tränat fotbollslag och hållit i tjejpass. 

Malcolm

De klasserna jag undervisar är Thaiboxnings pass för barn och ungdomar. Åldersgrupperna är 4-7, 8-10 samt nybörjarpass ungdom. Klasserna ger en aktiv och intensiv träning inom Thaiboxning med slag, knä och sparkar samt lägger grunderna för kampsporten. ”Viben” som vi strävar efter är ett roligt och lärorikt pass med intensiv och aktiv träning där du har möjlighet att utvecklas på den nivå du vill. Vi försöker ha ett bra bemötande och en bra förståelse så att alla trivs och har kul på passen. 

Jag brinner för kampsport och har alltid älskat det. Sedan jag vart liten har jag haft ett stort intresse för just kampsport. Det är häftigt, spännande, intensivt, otroligt kul och det finns mycket att lära och utveckla. Du får hitta din stil och forma det till något helt eget. Det ger inte bara en rolig och aktiv träning utan också självförsvars kunskaper och stärker självförtroendet. Det har för mig alltid varit en sorts träningsform och sport som får en att tänka och du kan vara väldigt kreativ inom kampsport. Thaiboxning är explosivt och intensivt med allt från slag och sparkar till knän och armbågar vilket gör att träningsformen blir väldigt rolig och nyanserad och därför brinner jag just för Thaiboxning. 

Tidigare har jag jobbat med att lära ut Parkour till barn och ungdomar. Jag har hållit på med kampsport till och från i livet och testa en del olika kampsporter. Thaiboxning och karate är de som fastnat för mig på sista tiden och jag är alltid redo att lära mig något nytt och lära någon annan något nytt!

Peter

Regler

Endast den som tränar får vistas i lokalen.
Använd inomhusrösten och respektera alla i din omgivning.

Vi har noll tolerans mot aggressivt beteende/våld. Detta accepteras inte och man blir då avstängd för terminen.

Vi har noll tolerans mot all typ av skadegörelse. Skulle detta ske så kan ni bli betalningsskyldiga för skadorna och polisanmälda.

Vi har noll tolerans mot trakasseri/mobbning. Vi jobbar hårt för att alla ska trivas.